Tietoa meistä 

Nevas Equestrianin tiimiin kuuluu hevosalalle kouluttautuneita ammattilaisia, joille hevosten hyvinvointi on sydämen asia. Vakituiseen tallitiimiimme kuuluvat Veronika, Jenna, Anna, Sanni ja Niina.


Veronika Lehto

Talliyrittäjä

Veronika vastaa Nevas Equestrian toiminnasta yhdessä tiiminsä kanssa.

"Lapsena se puri, nimittäin hevoskärpänen. Viisivuotiaana pyörin ratsastuskoulun tunneilla punaisissa kumisaappaissa ja pidin "tallia" takapihamme metsässä. Juoksutin naapurintyttöjä "kentällä" ratsastuksenopettajan roolissa. Silloin olin jo päättänyt, että minusta tulee isona talliyrittäjä ja ratsastuksenopettaja. Ratsastuskoulussa tuli ratsastettua useampi vuosi, kunnes mukaan tulivat vuokra- ja ylläpitohevoset, joilla valmentauduin ja kilpailin. Kilpailin pääosin esteratsastuksessa. 

Olen työskennellyt useita vuosia hevosalalla ja valmistuin ratsastuksenohjaajaksi vuonna 2014. Työkokemusta minulta löytyy suurista että pienistä ratsastuskouluista ja yksityistalleista Suomessa ja ulkomailla. Olen tehnyt monenlaisia hevosalan töitä aina tallitöistä ratsastuksenopetukseen saakka. Hevosalan lisäksi olen saanut arvokasta työkokemusta sosiaalialalta, sekä asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Näiden kokemusten ansiosta osaan huomioida erilaisia asiakkaita ja heidän tarpeitaan.

Toimintani painottuu hevoslähtöisyyteen. Opetan mielelläni kaiken tasoisia ratsastajia lajista riippumatta. Opettajana olen vaativa ja tarkka, mutta kuitenkin ystävällinen ja kannustava. Pyrin siihen, että perusratsastus ja hevoseen vaikuttaminen olisi mahdollisimman laadukasta. Yritän mielikuvien avulla selkeyttää ohjeitani ja tavoitteeni on, että ratsastajat tuntisivat onnistumisen iloa sekä saisivat ahaa-elämyksiä.

Haluan jatkuvasti kehittää ammattitaitoani hevosalalla. Olin aloittamassa ratsastuksenopettajan opintoja vuoden 2021 loppupuolella, mutta saman vuoden syksyllä tipuin hevosen selästä ja selkäni murtui. Oma ratsastukseni jäi kokonaan tauolle, joten myös opinnot joutuivat siirtymään. Kesän 2022 aikana palailen hiljalleen takaisin satulaan. Tällä hetkellä opiskelen hevostalouden erikoisammattitutkintoa, joka antaa minulle parhaat mahdolliset työkalut Nevas Equestrian toiminnan kehittämiseen."


Jenna

Tallivastaava

Jenna vastaa yhdessä työntekijöiden kanssa hevosten päivittäisestä hyvinvoinnista ja tallin rutiinien toimimisesta. 

Jenna on raudanluja hevosalan ammattilainen. Jennalla on useiden vuosien kokemus erilaisten hevosten hoitamisesta varsasta - vaariin ja kilpahevosista harrastehevosiin.


Anna

Tallityöntekijä

Anna pitää huolen hevosten päivittäisestä hyvinvoinnista ja tallin perus arjesta.

"Olen työskennellyt kokopäiväisesti hevosalalla vuodesta 2010 lähtien ja suorittanut kaksi hevostalouden ammattitutkintoa: hevospalvelujen tuottaja (2019) ja hevoshieroja (2020). Minulla on ollut vuosien varrella useita omia hevosia ja olen myös kasvattanut koulusukuisia puoliverisiä. Tällä hetkellä tallintekemisen ohella teen klassista hevoshierontaa sekä faskiamanipulaatiohoitoja hevosille sekä pidän valmennuksia. Tärkein arvoni töissä on hevoslähtöisyys. Kouluttaudun jatkuvasti lisää ja pyrin pitämään tietämykseni hevosten hyvinvoinnista sekä lajityypillisestä käyttäytymisestä ajan tasalla."


Sanni

Hevosenhoitaja

Sanni työskentelee hevosten hyvinvoinnin ja tallin viihtyvyyden edistämiseksi.

"Aloitin ratsastuksen nuorena ratsastuskoulussa ja mukaan on mahtunut useita hoitohevosia, sekä paljon vastuuta. Vuonna 2017 aloitin hevostalouden opinnot Harjussa, jotka suoritin oppisopimuksella isossa ratsastuskoulussa työskennellen."


Niina

Tallityöntekijä

Esittelyteksti tulossa...