Tallipaikat

Nevas Equestrian tarjoaa hevosille laadukkaita tallipaikkoja hoitosopimuksella. Hevosten päivittäisestä hoidosta vastaa työhönsä perehdytetyt hevosalan ammattilaiset, joille hevosten hyvinvointi on aina etusijalla. 


Hevospaikkoja meiltä löytyy kahdesta eri rakennuksesta yhteensä 35, isossa tallissa 29 karsinaa ja pikkutallissa 6 karsinaa. Molemmissa talleissa on karsinoiden lisäksi vesikarsina, kuivaus- ja rehuhuone, sekä varustehuone, josta löytyy jokaiselle asiakkaalle oma lukittava kaappi.

Nevaksen upeat ratsastusalueet tarjoavat monia mahdollisuuksia hevosten kanssa harrastamiseen ja tavoitteelliseen valmentautumiseen. Käytössämme on maneesi, iso kenttä ja upeita maastoreittejä, joissa ei tarvitse miettiä autoilijoita tai muuta liikennettä. 

Tallipaikat hoitosopimuksella 870 € / kk.

Heinäruokinta 5 x päivässä: Neljä annosta laadukasta esikuivattua säilöä ja yksi annos kuivaheinää.

Väkirehuruokinta 2 x päivässä: Aamulla ja illalla.

Koko- tai puolipäivätarhaus: Hiekkapohjaiset tarhat, jotka siivotaan tallin toimesta päivittäin. Mahdollisuus tarhata yksin tai kaverin kanssa. Voit myös itse siivota hevosesi tarhan, jolloin hoitomaksu on 820€/kk.

Karsinoiden siivous kahdesti päivässä: Kuivikkeena sekoitus turvetta ja puupellettiä.

Ratsastusalueiden ja kävelykoneen käyttö: Maneesi, kenttä, maastot, pyöröaitaus ja kävelykone.

Laitumet: Kesäkaudella hevosilla on mahdollisuus laiduntaa yksin, kaverin kanssa tai laumassa puoli päivää, koko päivän tai yön yli.

Mitä muuta?
Jotta saamme pidettyä hoitomaksun tasapuolisina kaikille, meillä on kattava valikoima myös lisäpalveluita. Saat valittua esimerkiksi kävelykonepalvelun, jolloin hevosesi viedään tallin toimesta kävelykoneeseen sovittuina ajankohtina.


Tallipaikkoja vapaana. Päivitetty 26.7.2022